29.1.2015

this city

mun lempparikuvia lontoo-ajalta vaikka jotku näyttääkin tylsiltä mustavalkosina.
täällä on tapahtunu aika uskomattoman hienoja juttuja, vaikka välillä arki junnaa paikallaan ja tylsistyttää tää sama shitti, mutta at the end of the day - tää on ollu elämäni parasta aikaa tähän mennessä. Ja paljon on vielä edessäkin. Ootan niitä lämpimiä iltoja kun päästään pussiviineille meijän perus spottiin ja toivottavasti puistoihin (vaikka täällä ei saa julkisesti juoda sakkojen uhalla...), sillon aina tapahtuu hulvattomimpia asioita mutta eipä niiltä hulluilta jutuilta näin talvellakaan oo säästytty. 
En edes muista kaikkea mut onneks oon pitänyt päiväkirjaa ja kun nään noi kuvat niin tulvii muistoja ja fiiliksiä mieleen aaltojen lailla. Voi mitä kaikkee sitä onkaan koettu.

kamala ajatus että tää aika kestää niin vähän aikaa, en halua suomeen pysyvästi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi noita kuvia! Ollaan koettu ja kommellettu niin hitokseen tän komennuksen aikana että pikkupikku sydämeni poksahtaa silkasta ilosta. Ihania iltoja ja more to come, elämän parasta aikaa tää londonilaiffi woopiti woop woop.

t. miirb

P.S. Mäkään en muista kaikkea.... <3 onneks on ikuistajia ympärillä!

wilma kirjoitti...

eikö! kreisiii kreisii. mutta kyyllä lisää juttuja tulossa ja kun lämpö valuu britteinsaarille asti niin lisää kuvia paljon joo koska ei tunnu niin pahalta kylmyydessä poseerailla ja kaivaa kameraa esiin plus valosampaa ja elämä on aina sillon parempaa. Ehkä. onnea on paljon kuvia mutta sitäkin enemmän se että on nää muistot jooOo <3